Restaurants, horaris dels àpats i menús...



RESTAURANT CUBE ATRIUM
- 20/03, 15h
Lasagna casera de verdures de temporada con lascas de parmesano + Lágrimas de ibérico con piquillos y patates fritas Brownie de chocolate

HOTEL GENERAL AC ALAVA

- 20/03, 21h: MENÚ 3: Judías verdes con patatas + Redondo de ternera en salsa + Fruta del tiempo.

- 21/03, 21h: MENÚ 6: Cogollos de Tudela con anchoas + Muslo de pollo asado con patatas panadera + Tarta de chocolate.

- 22/03, 21h: MENÚ 9: Lentejas estofadas + Filete de ternera con pimientos del país + Tarta de frambuesa.


RESTAURANT TXOKO BERRIA
- 21/03, 14h
Menú: Pasta a la boloñesa + Entreconte con patatas + Brownie


RESTAURANT AITXIAR
- 21/03, 18h
Dos pintxos + 1 beguda per persona.


RESTAURANT TELEPIZZA (Donostia)
- 22/03, 14h

Menú: amanida per a compartir cada 2, 1 pizza mitjana per persona + postres + 1 beguda.

Pizzes a escollir (triades prèviament a Barcelona):
- Quatre formatges.
- Pernil, formatge i bacon.
- Barbacoa.
- Especial (vedella, bacon, xampinyons, pebrot vermell i verd).
- Hamburguesa de pollastre (per al.lergia severa a la lactosa).

RESTAURANT LA ESENZIA(Saragossa)
- 23/03, 14:30h
Menú 5: amanida russa + pollastre rostit amb patates.
Inclou postres, pa i aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada